ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπερδεμένα μας τα λέει» ο καιρός! Πότε θα έχουμε βροχές; Διαβάστε την πρόβλεψη

«Μπερδεμένα μας τα λέει» ο καιρός! Πότε θα έχουμε βροχές; Διαβάστε την πρόβλεψη

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Το βράδυ της Παρασκευής (11/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (12/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ (12/03) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή (13/03) ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, παροδικά πυκνή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Το βράδυ οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αναμένονται τοπικές βροχές σε πολλές περιοχές.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top