ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβρασμός στην αθλητική υπηρεσία του ΡΙΚ – Ζητά να μετατεθεί ο Ρολάνδος Σκέττος

Αναβρασμός στην αθλητική υπηρεσία του ΡΙΚ – Ζητά να μετατεθεί ο Ρολάνδος Σκέττος

Την μετάθεσή του από την αθλητική υπηρεσία του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου λόγω της στάσης του άμεσα προϊστάμενού του, ζήτησε επανειλημμένα ο αθλητικός συντάκτης Ρολάνδος Σκέττος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο συνάδελφος που παρουσιάζει την επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή «Αθλητική Παράγκα», ενημέρωσε γραπτώς σε δυο περιπτώσεις –αρχές και τέλη Φεβρουαρίου- ανώτερο λειτουργό του ΡΙΚ πώς θέλει άμεσα να αλλάξει πόστο.

Του Φάνη Μακρίδη

Αιτία, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στις επιστολές του, είναι η στάση του προϊστάμενου της αθλητικής υπηρεσίας του ΡΙΚ, Σάββα Αριστοδήμου.

Βάσει των όσων αναφέρει, ο κ. Αριστοδήμου έχει λάβει αποφάσεις που καθιστούν ανούσιο τον ρόλο του στην αθλητική υπηρεσία του ΡΙΚ. Ο Ρολάνδος Σκέττος, υποστηρίζει μάλιστα ότι από την ημέρα προώθησης του κ. Αριστοδήμου στη θέση του προϊστάμενου της αθλητικής υπηρεσίας (Οκτώβριος 2015),  του έχουν αφαιρεθεί καθήκοντα, με αποτέλεσμα να έχει… διακοσμητικό ρόλο.

Ο συνάδελφος επιχειρηματολογεί για να στηρίξει τις θέσεις του, σημειώνοντας πως πλέον δεν εμφανίζεται σε αθλητικά δελτία, ούτε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα», δεν κάνει ρεπορτάζ, αλλά ούτε και σχολιασμούς στιγμιότυπων. Κι όλα αυτά, με βάση πάντα τα όσα κατέγραψε, κατόπιν αποφάσεων του κ. Αριστοδήμου.

Ο γνωστός αθλητικός συντάκτης, αφήνει να νοηθεί ότι ο κ. Αριστοδήμου συμπεριφέρεται μεροληπτικά και κρίνει τους αθλητικούς συντάκτες με βάση τις πεποιθήσεις τους.

Στη δεύτερη του επιστολή, ο Σκέττος επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα μετάθεσής του, επικαλούμενος λόγους υγείας. Αναφέρεται συγκεκριμένα σε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο επιδεινώθηκε λόγω της πίεσης που του προκαλεί η γενική στάση του κ. Αριστοδήμου απέναντί του.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, υπάρχουν και άλλοι αθλητικοί συντάκτες που είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση, αφού και οι ίδιοι θεωρούν πως για λόγους οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με την επαγγελματική τους επάρκεια, έχουν περιθωριοποιηθεί. Τους έχουν αφαιρεθεί καθήκοντα, δηλαδή ,όπως και στην περίπτωση του Ρολάνδου Σκέτου, από τον καιρό που ανέλαβε καθήκοντα ο Σάββας Αριστοδήμου.

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που είναι παραγωγός να αναλαμβάνει ρόλο προϊστάμενου στην αθλητική υπηρεσία, χωρίς προηγουμένως να έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία και να παίρνει αποφάσεις που δεν έχουν λογική» σχολίασε σχετικά συνάδελφος. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top