LIKE ONLINE

Εσείς θα το κάνατε; Όταν η δουλειά σου απαιτεί να ταΐζεις κόμπρες με νεκρά ποντίκια

Εσείς θα το κάνατε; Όταν η δουλειά σου απαιτεί να ταΐζεις κόμπρες με νεκρά ποντίκια

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail και γυρίστηκε στη Νότια Ντακότα καταγράφεται μια μέρα από τη ζωή ενός έμπειρου φροντιστή φιδιών του οποίου η δουλειά είναι μεταξύ άλλων είναι να ταΐζει τα επικίνδυνα είδη των ερπετών.

Το βίντεο δείχνει τα φίδια, η πλειοψηφία των οποίων είναι κόμπρες, να τρέφονται με νεκρά ποντίκια για το μεσημεριανό τους... «σνακ». Ο άνδρας φαίνεται να ανοίγει τα συρτάρια στα οποία είναι κλεισμένα για να τους δώσει το φαγητό τους, αλλά δεν δείχνουν όλα χαρούμενα από αυτή την «ενόχληση» και αντιδρούν λίγο απότομα. Κάποια από αυτά βγάζουν γρήγορα το κεφάλι τους από το συρτάρι και σε λίγα δευτερόλεπτα πετάγονται έξω, με τον άνδρα να κάνει επιδέξιες κινήσεις για να τα αποφύγει. Σέρνονται στο πάτωμα έχοντας χάσει το ενδιαφέρον τους για τα ποντίκια και εστιάζοντας πλέον στον άνδρα.

Ο φροντιστής, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει μεγάλη εμπειρία και ελέγχει τα φίδια όταν αυτά κάνουν απότομες κινήσεις εναντίον του χωρίς να πανικοβάλλεται. Τους κάνει διάφορα κόλπα με το ραβδί που κρατά, αλλά και με το γεύμα τους, προσφέροντάς τους «έξτρα» τροφή. Ωστόσο μερικά από τα φίδια φαίνονται πιο «υπάκουα» και μόλις αρπάζουν το φαγητό τους, επιστρέφουν γρήγορα στα συρτάρια τους χωρίς παραπάνω αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο με όλη τη διαδικασία…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top