ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τι καιρό θα κάνουμε καρναβάλια και Καθαρά Δευτέρα; Αναλυτική πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Με τι καιρό θα κάνουμε καρναβάλια και Καθαρά Δευτέρα; Αναλυτική πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ από την Κυριακή χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου. Όπως αναφέρει το δελτίο καιρού της μετεωρολογικής υπηρεσίας, φαίνεται ότι η καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό, θα προλάβει να ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα, ωστόσο «άσχημα» τα νέα για την εξόρμηση της Δευτέρας στους αγρούς.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αργότερα στα προσήνεµα µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα ανατολικά και νότια παράλια λίγο ταραγµένη και αργότερα µέχρι ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αργότερα κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αργά το απόγευµα δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, η οποία κατά διαστήµατα ενδέχεται να είναι πυκνή. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ και τοπικά στα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 23 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και τοπικά στα δυτικά και τα προσήνεµα ορεινά, µέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ.. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Την Καθαρά ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αρχικά σκόνη, η οποία σταδιακά θα υποχωρήσει. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση.

Την Τρίτη και την Τετάρτη τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι η χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει την Τρίτη µικρή πτώση, ενώ την Τετάρτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top