LIFESTYLE

Μας συγκίνησε Κύπριος φοιτητής: «Δεν έχω λεφτά, έχω όμως κάποια ρούχα που θέλω να τα δώσω…»

Μας συγκίνησε Κύπριος φοιτητής: «Δεν έχω λεφτά, έχω όμως κάποια ρούχα που θέλω να τα δώσω…»

Όταν βλέπεις τέτοια μηνύματα, δεν μπορείς παρά να σκύβεις το κεφάλι και υποκλίνεσαι μπροστά στα νιάτα της Κύπρου, που αποδεικνύουν ότι παρά τις δυσκολίες που πέρασε η χώρα μας, παραμένουν πάνω απ΄όλα άνθρωποι, προσπαθώντας να βοηθήσουν όπως αυτοί μπορούν.

Ένα μήνυμα από φοιτητή του εξωτερικού δέχτηκε ο ηθοποιός Κώστας Βήχας, το οποίο μετέφερε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Ο υποψήφιος Βουλευτής ένιωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και περήφανος, αφού η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ευτυχώς δεν έχει χαθεί ακόμα.

Διαβάστε τι γράφει:

Με συγκίνησε φοιτητής του εξωτερικού...... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!.... να είμαστε περήφανοι για αυτα τα παιδια......

Κύριε Κώστα, καλημέρα. Δεν με ξέρετε αλλά σας ξέρω εγώ, και βλέπω και τη προσφορά σας στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Καταρχήν, συγχαρητήρια και μακάρι η Κύπρος να είχε ανθρώπους σαν εσάς. Θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω στο έργο σας όσο μπορώ, είμαι φοιτητής και δεν έχω εισόδημα δικό μου. Έχω όμως, κάποια ρούχα τα οποία είναι σε καλή κατάσταση και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να σας τα φέρω να τα δώσετε σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Ξέρω ότι δεν είναι κάτι, αλλά αυτό μπορώ να κάνω (εξαρτούμε απο τους γονείς μου). Συγνώμη για την ενόχληση, ξανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....

Συγχαρητήρια ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΕ ΜΟΥ καταλήγει ο γνωστός Λεμεσιανός καλλιτέχνης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top