Dansing 5: Αυτα τα ζευγάρια αποχώρησαν - VIDEO

Dansing 5: Αυτα τα ζευγάρια αποχώρησαν - VIDEO

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ακομα ένα live Dansing for you

O δεύτερος ημιτελικός του “Dansing for you 5”, ολοκληρώθηκε.

Δυο ζευγάρια αποχώρησαν, σύμφωνα με τις ψήφους των κριτών και τη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού (οι οποίες συμψηφίστηκαν με αυτές τις προηγούμενης εβδομάδας), καθώς δεν υπήρξε αποχώρηση.

Ποια ζευγάρια θα δεν διεκδικήσουν τη νίκη την ερχόμενη εβδομάδα;

Στην κατηγορία του χορού αποχώρησαν η Μένια και ο Άλεξ.

Στον τελικό θα διαγωνιστούν η Καρολίνα με τον Παύλο και η Αλεξία με τον Πέτρο. 

Στην κατηγορία τραγούδι αποχώρησαν η Ηλιάνα με τον Μάριο και στον τελικό θα διαγωνιστεί η Αντωνία και ο Ερμογένης με την Φλώρα και τον Στέλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.