Έξω από τα δόντια τα είπε ο Σούγλης: «Αυτοί που έφαγαν και τρώνε είναι πολλοί! Τα μεγάλα ψάρια δεν θα τα πειράξει κανένας»

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Σούγλης: «Αυτοί που έφαγαν και τρώνε είναι πολλοί! Τα μεγάλα ψάρια δεν θα τα πειράξει κανένας»

Χείμαρρος ήταν ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΔΗΚΟ στην Επ. Αμμοχώστου Δημήτρης Σούγλης. Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με τον Νικήτα Κυρίακου, ο συνάδελφος είπε αλήθειες που πολλοί δεν τολμούν να εκστομίσουν.

Επιμέλεια:Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τον κ. Σούγλη, οι συλλήψεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, όχι δεν μόνο δεν αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου, αλλά πρόκειται για τα «μικρά ψάρια», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας ότι τα «μεγάλα ψάρια» δεν θα τολμήσει κανείς να τα ακουμπήσει.

Συμπλήρωσε πως το «λάδωμα είναι τόσο πολύ που περπατούμε και χλιάζουμε, διευκρινίζοντας πως οι δημοσιογράφοι, εδώ και καιρό τα έλεγαν, όπως δεν ίδρωνε κανενός το αυτί…»

Τέλος έκανε λόγο για  «σήψη και διαφθορά στην Κύπρο που είναι βαθιά ριζωμένη και δύσκολα θα ξεπεραστεί, αναφέροντας πως κι άλλα σκάνδαλα θα βγουν στο φώς το επόμενο διάστημα…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE