«Φώναζε βοήθεια» η γυναίκα - Κάηκε μέσα στο σπίτι της

«Φώναζε βοήθεια» η γυναίκα - Κάηκε μέσα στο σπίτι της

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της Κυψέλης με το τραγικό τέλος της 77χρονης που εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Αγίας Ζώνης 50 και κάηκε ζωντανή από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν νεκρή επάνω στο κρεβάτι της οι πυροσβέστες που κατάσβεσαν τις φλόγες.

Απαρηγόρητη η αδελφή της δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά της.

Η άτυχη 77χρονη έμενε μόνη της στο διαμέρισμα μετά το θάνατου του συζύγου της.

«Φώναζε βοήθεια. Άκουσα να με φωνάζει, αναστατώθηκα. Έτρεξα, δίπλα μένουμε, να δω τι συμβαίνει αλλά δυστυχώς το σπίτι είχε ήδη τυλιχθεί στις φλόγες» λέει στο protothema.gr συγκλονισμένη η κυρία Αγγέλα, η γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE