Να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Cyta

Να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας της Cyta

Ο δημόσιος χαρακτήρας της Cyta και η δημόσια της αποστολή, θα πρέπει να διαφυλαχτούν σαν κόρη οφθαλμού από το κράτος, τονίζεται σε ψήφισμα της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ανεξάρτητης Συντεχνίας εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες ΑΣΕT – Cyta, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία.

Η συντεχνία καλεί τα πολιτικά κόμματα εντός Βουλής να τοποθετηθούν αρνητικά στην αποξένωση της Cyta από το κράτος και την κυπριακή κοινωνία.

Σημειώνει ακόμα ότι «επιβάλλεται να ετοιμαστεί άμεσα ένα ξεκάθαρο στρατηγικό πλάνο εκσυγχρονισμού, συμφωνημένο με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, με προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του, και με πλήρη ευθυγράμμιση σε αυτό τον στόχο, όλων των δυνάμεων εντός και εκτός Οργανισμού, για μεγιστοποίηση της αξίας και της κερδοφορίας του, μέσα από την ευελιξία στον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις».

Αναφέρεται επίσης ότι ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να ενταχθεί στο ευρύτερο πλάνο αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού του Οργανισμού, με την επιλογή κατάλληλων και ικανών τεχνοκρατών διοικητικών συμβούλων, αντί της «συνήθους τακτικής επιλογής ατόμων με βάση κομματικές λίστες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE