LIFESTYLE

Δείτε την 17χρονη ομογενή που έγδυσε η Μαντόνα on stage και έγινε σάλος! ΦΩΤΟ - VIDEO

Δείτε την 17χρονη ομογενή που έγδυσε η Μαντόνα on stage και έγινε σάλος! ΦΩΤΟ - VIDEO

H σέξι Ελληνίδα, μοντέλο στο επάγγελμα, κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής με αφορμή την αποκάλυψη του στήθους της από την μεγάλη σταρ...

Μεγάλο χαμό στα media, social και μη, έχει προκαλέσει από χθες η εμφάνιση της Μαντόνα στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, όπου η διάσημη τραγουδίστρια πήγε την παράδοση του να ανεβάζει on stage κάποιον θαυμαστή για να την συνοδέψει σε ένα τραγούδι στο τέλος της συναυλίας ένα βήμα παραπέρα. 

Η Μαντόνα σε κάθε σταθμό της τελευταίας της συναυλίας ανεβάζει στη σκηνή έναν θαυμαστή. Αυτός που θα βρεθεί πάνω, συνήθως χορεύει μαζί της, απολαμβάνει τα πειράγματά της και στο τέλος παίρνει δώρο μια μπανάνα. 

Πάνω - κάτω αυτό γίνεται σε όλα τα live της Rebel Heart tour, αλλά την Πέμπτη το βράδυ, το πρόγραμμα ήταν λίγο πιο αναπάντεχο. Η Μαντόνα ανέβασε στη σκηνή μια κοπέλα και ενώ είχαν τελειώσει το χορευτικό, σε μια ανεξήγητη κίνηση, τράβηξε το μπλουζάκι της θαυμάστριας προς τα κάτω, αποκαλύπτοντας το στήθος της.

 

Aν και τα media από χθες την έχουν στήσει στον τοίχο κατηγορώντας της για αγένεια και κακή συμπεριφορά, η πρωταγωνίστρια- θαυμάστρια, που ονομάζεται Josephine Georgiou και είναι 17 ετών, όχι μόνο αντέδρασε ψύχραιμα όταν έγινε αλλά σε δηλώσεις της μετά έδειξε πως δεν ενοχλήθηκε καθόλου μα καθόλου και πως δεν βρίσκει την κίνηση και τίποτα φοβερό- όπως είπε.

 

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3497683/Madonna-shocks-pulls-female-fan-s-exposes-bare-breast-stage-thousands-people.html#v-4820878111903429998

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top