LIFESTYLE

Την «ανεβάσαμε» την Ελένη στην Κύπρο! Τρελά κέφια στην πτήση της επιστροφής στην Αθήνα! ΦΩΤΟ

Την «ανεβάσαμε» την Ελένη στην Κύπρο! Τρελά κέφια στην πτήση της επιστροφής στην Αθήνα! ΦΩΤΟ

Η Μενεγάκη δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες... με τους παρουσιαστές του Alpha, αλλά και με το πλήρωμα του αεροσκάφους...

H Ελένη Μενεγάκη τη Δευτέρα βρισκόταν στην Κύπρο για την παρουσίαση του καναλιού του Alpha Κύπρου στο νησί μας. Εντύπωση μας έκανε η ομορφιά της, αλλά και η τσακπινιά της, αφού με αυτά τα δύο της ατού, κατάφερε να μαγνητίσει βλέματα και φλας. 

Όποιος παρακολούθησε την κάθοδό της, διαπίστωσε ότι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την Κυριακή δεν ήταν και στα καλύτερά της, μιας και δεν ήθελε να μιλήσει στις κάμερες, ούτε και να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι την Κυριακή να την κυνηγούν άδικα στους χώρους του αεροδρομίου.

Κι όμως με την άφιξή της στην Κύπρο εμφανίστηκε καλοδιάθετη και πρόσχαρη… Μιλούσε με όλους, φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές της και γενικά ήταν μες την τρελή χαρά. 

Την Τρίτη το βράδυ επέστρεψε από την Κύπρο στην Αθήνα και η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες της στο Instagram από την πτήση της επιστροφής. Συνεπιβάτες της ήταν μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Χρήστος Φερεντίνοςκαι έβγαλε και φωτογραφίες με το πλήρωμα του αεροσκάφους. Μόλις δημοσίευσε τις φωτογραφίες της έγινε χαμός στο Instagram από likes αλλά και θετικά σχόλια.



 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top