ΚΟΣΜΟΣ

VIDEO: Το συγνώμη της δημοσιογράφου που φωτογράφιζε τα θύματα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

VIDEO: Το συγνώμη της δημοσιογράφου που φωτογράφιζε τα θύματα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Έγινε γνωστή για τα ματωμένα πορτραίτα της Ινδής αεροσυνοδού και του Βέλγου μπακσετμπολίστα, αλλά δέχθηκε επικρίσεις, επειδή δεν προσπάθησε να τους βοηθήσει

Τις δικές της εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν βοήθησε τους τραυματίες της φονικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλώνέδωσε η Γεωργιανή δημοσιογράφος Κετεβάν Καρντάβα, η οποία βρίσκεται πίσω από τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου: της Ινδής αεροσυνοδού με την σκισμένη κίτρινη μπλούζα και το ματωμένο πρόσωπο και του Βέλγου μπασκετμπολίστα με τα τραύματα στα πόδια.

Η φωτογράφος από τη Γεωργία μπορεί να έγινε γνωστή παγκοσμίως για τα συγκλονιστικά πορτραίτα που «αιχμαλώτισε» με το φακό της αμέσως μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο «Ζάβεντεμ» της βελγικής πρωτεύουσας, ωστόσο δέχθηκε και πολλές επικρίσεις για το γεγονός ότι δεν προσπάθησε να βοηθήσει τους τραυματίες.

Μιλώντας στον «Alpha», η δημοσιογράφος ζήτησε «συγγνώμη» που δεν βοήθησε και που άφησε πίσω της τους τραυματίες. «Είχα μόνο ένα λεπτό» εξήγησε και συνέχισε: «Σε ένα λεπτό οι στρατιώτες μας ανάγκασαν να φύγουμε και μας φώναζαν "φύγετε"!».

«Τους άφησα, λοιπόν, εκεί» είπε ακόμη. «Τράβηξα τις φωτογραφίες και θέλω πάρα πολύ να τους συναντήσω και να τους ζητήσω συγγνώμη. Χαίρομαι πάρα πολύ που είναι ζωντανοί και όλα είναι εντάξει γι' αυτούς»

Πηγή: Protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top