ΚΟΙΝΩΝΙΑ

6000 Εθελοντές για να «Καθαρίσουμε την Κύπρο σε μια μέρα»! Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!

6000 Εθελοντές για να «Καθαρίσουμε την Κύπρο σε μια μέρα»! Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!

Το «Let’s do it Cyprus!» είναι μέρος της καμπάνιας «Let’s do it World!», μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια.

Είναι το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα και η μεγαλύτερη κίνηση πολιτών, που έχει οργανωθεί ποτέ στον κόσμο. Η ιδέα για αυτή την κινητοποίηση γεννήθηκε το 2008 στην Εσθονία. Σήμερα στο Let’s do it World ! συμμετέχουν πέραν των 100 χωρών, ανάμεσά τους και η Κύπρος.

 Στην Κύπρο η εκστρατεία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, διοργανώνεται από την ομάδα του Let’s do it Cyprus! και την   Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου η οποία έχει θέσει τη δράση αυτή υπό την αιγίδα της .

 Φέτος, μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 6000 εθελοντές και ο αριθμός αυξάνεται καθημερινά.

 Ευχαριστούμε τις τοπικές αρχές, τις περιβαλλοντικές και εθελοντικές οργανώσεις, τα τμήματα/υπηρεσίες του δημόσιου και ημιδημόσιου τομέα, τις επιχειρήσεις, τα πολιτικά κόμματα και όλους τους πολίτες που δήλωσαν ήδη τη συμμετοχή τους.

 Στόχος μας είναι να έχουμε τη συμμετοχή όσο περισσότερων εθελοντών γίνεται, ώστε το μήνυμά μας να φτάσει σε ολόκληρη την Κύπρο και να ακουστεί ηχηρό σε όλο τον κόσμο μέσω του «Let’s Do It World!» 

 Γι’ αυτό το λόγο χρειαζόμαστε τη βοήθεια και συμμετοχή ΟΛΩΝ για να καθαρίσουμε την Κύπρο σε μία μέρα και να τη διατηρήσουμε καθαρή για πάντα.

 Η συμμετοχή ΟΛΩΝ είναι  κομβική αφού ουσιαστικά   η  επιτυχία της εκστρατείας «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ» στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην αγάπη όλων μας για το περιβάλλον και την Κύπρο μας.

 Παρακαλούμε θερμά όπως στηρίξετε την εκστρατεία δηλώνοντας ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στο www.ldicyprus .org ή αποστέλλοντας τη δήλωση συμμετοχής σας με φαξ στο 22400176.   Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22400185/99377755, email: info@ ldicyprus.org

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top