ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόεδρος του νέου ΔΣ του Συνδέσμου Οινοποιείων Κύπρου ο Χ. Παναγιώτου

Πρόεδρος του νέου ΔΣ του Συνδέσμου Οινοποιείων Κύπρου ο Χ. Παναγιώτου

Το νέο Συμβούλιο του Συνδέσμου Οινοποιείων Κύπρου.

Την Γενική του Συνέλευση είχε ο Σύνδεσμος Οινοποιείων Κύπρου την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 κατά την οποία εξέλεξε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιό του. Θέσεις στο νέο συμβούλιο έχουν αναλάβει σημαντικά πρόσωπα της Κυπριακής Οινοποιίας, τα οποία θα δώσουν νέα δυναμική στον πολύ σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο σύνδεσμος στο Κυπριακό Κρασί.


Πρόεδρος του νέου διοικητικού σχήματος εκλέγηκε ο Χαράλαμπος Παναγιώτου της εταιρείας ΚΕΟ, ενώ μέλη του συμβουλίου οι (με αλφαβητική σειρά): Γιαννάκης Κυριακίδης (Βασιλικόν Οινοποιείο – Κάθηκας), Θεόδωρος Φικάρδος (Fikardos Winery), Μάρκος Ζαμπάρτας (Zambartas Wineries), Μηνάς Μηνά (Οινοποιείο Κυπερούντας), Ολβία Χατζηπαύλου (ΕΤΚΟ) και Σοφοκλής Βλασίδης (Οινοποιείο Βλασίδης).

Σύμφωνα με τον νέο Πρόεδρο του ΣΟΚ, Χ. Παναγιώτου, στόχος του Συνδέσμου είναι η περαιτέρω προώθηση του κυπριακού κρασιού στην κυπριακή αγορά και η δημιουργία ταυτότητας κυπριακού κρασιού, η οποία θα μπορεί να μας εκπροσωπεί τόσο σε ξένες χώρες, όσο και στους ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας. «Τα τελευταία χρόνια έχουμε βιώσει μία εξαιρετική πορεία στην ποιότητα του Κυπριακού κρασιού η οποία και συνεχίζεται. Έχουμε να προσφέρουμε πολλά στον Κύπριο καταναλωτή κρασιού και θέλουμε μέσα από διάφορες δράσεις που θα οργανώσουμε να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει και να εκτιμήσει τα κυπριακά κρασιά. Παράλληλα, θέλουμε να γνωρίσει ο κόσμος τον κυπριακό αμπελώνα και τις δυνατότητές του αλλά και τα κυπριακά οινοποιεία και τα άτομα που κρύβονται πίσω από αυτό το θεσπέσιο ποτό», τόνισε ο κ. Παναγιώτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top