Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Τη ζωή της έχασε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Τετάρτης 30/3 στον παλιό δρόμο Στυλίδας - Καραβόμυλου η θεία του Γιώργου Τσαλίκη, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η μητέρα του.
Το γαλάζιο όχημα, που οδηγούσε η 65χρονη μητέρα του τραγουδιστή κινείτο στον παλιό δρόμο από Καραβόμυλο προς Στυλίδα, ενώ στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 60χρονη ξαδέλφη της.
Η οδηγός παραβίασε το stop και έπεσε πάνω σε διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, που είναι καλά στην υγεία τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του Γιώργου Τσαλίκη βρίσκεται νοσηλευόμενη αλλά εκτός κινδύνου
Πηγή: lamiareport
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις