Ν. Χριστοδουλίδης: Ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και επανένωσης της Κύπρου θα επιτευχθεί με ενότητα

Ν. Χριστοδουλίδης: Ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και επανένωσης της Κύπρου θα επιτευχθεί με ενότητα

Την εκτίμηση ότι ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της Κύπρου θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν υπάρχει ενότητα, εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις στο Παραλίμνι, μετά την δοξολογία για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «ένας λόγος, για τον οποίον πέτυχε ο αγώνας και οδήγησε στην ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, που είναι το σημαντικότερο επίτευγμα του κυπριακού λαού, είναι ότι υπήρξε ενότητα και συλλογικότητα».

Θεωρώ συνέχισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος «πως το σημαντικότερο μήνυμα που πρέπει να προωθήσουμε και σήμερα, χωρίς να παραβλέπουμε τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις ή αντιλήψεις, είναι ότι ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της πατρίδας μας είναι κοινός και θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν συνεργαστούμε από κοινού».

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE