Ν. Χριστοδουλίδης: Ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και επανένωσης της Κύπρου θα επιτευχθεί με ενότητα

Ν. Χριστοδουλίδης: Ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και επανένωσης της Κύπρου θα επιτευχθεί με ενότητα

Την εκτίμηση ότι ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της Κύπρου θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν υπάρχει ενότητα, εξέφρασε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις στο Παραλίμνι, μετά την δοξολογία για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «ένας λόγος, για τον οποίον πέτυχε ο αγώνας και οδήγησε στην ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, που είναι το σημαντικότερο επίτευγμα του κυπριακού λαού, είναι ότι υπήρξε ενότητα και συλλογικότητα».

Θεωρώ συνέχισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος «πως το σημαντικότερο μήνυμα που πρέπει να προωθήσουμε και σήμερα, χωρίς να παραβλέπουμε τις όποιες διαφορετικές προσεγγίσεις ή αντιλήψεις, είναι ότι ο στόχος του τερματισμού της κατοχής και της επανένωσης της πατρίδας μας είναι κοινός και θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας αν συνεργαστούμε από κοινού».

Πηγή — ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.