Επιχείρησε να ληστέψει ΑΤΜ με… ηλεκτρική σκούπα

Επιχείρησε να ληστέψει ΑΤΜ με… ηλεκτρική σκούπα

Η 31χρονη Kirsten Hicks δεν πήγε απλώς να κλέψει χρήματα από ένα ATM αλλά κυριολεκτικά το καθάρισε.

Το περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ και το κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας οι οποίες δείχνουν τη γυναίκα αρχικά να πυροβολεί το μηχάνημα και στη συνέχεια να προσπαθεί να τραβήξει τα χρήματα με μια ηλεκτρική σκούπα.

Οι Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει αν και πόσα χρήματα κατάφερε να αποσπάσει αλλά το βίντεο ήταν αρκετό για να αναγνωριστεί και να συλληφθεί στις 11 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.