ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ο Γιαννάκη!

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ο Γιαννάκη!

20:50-Ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Του Φάνη Μακρίδη

Ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, αναφέρουν ότι ο Γιαννάκη, δεν συμβιβάζεται με το γεγονός ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ από την… πίσω πόρτα και μάλιστα φέρεται να ενημέρωσε και ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το τελικό ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ με το οποίο θα κατέλθει στις εκλογές – Τέσσερις αποχωρήσεις διαμόρφωσαν το σκηνικό

Θυμίζουμε ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΔΗΣΥ (03/04)για ανάδειξη των στελεχών που θα διεκδικήσουν βουλευτική έδρα, ανατράπηκαν την Τρίτη (05/04) μετά από την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα Αννίτα Δημητρίου αποχώρησε από την διεκδίκηση μετά από παρότρυνση του Αβέρωφ Νεοφύτου και τη θέση της πήρε ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη. Επρόκειτο για μια από τις πολλές ανατροπές (απεχώρησαν επίσης Πάλλης, Ονουφρίου και Μ. Ιωάννου).

Πλέον όμως έχουμε… ανατροπή στις ανατροπές, καθώς ο Γιαννάκη πρόκειται να αποσυρθεί.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top