ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ο Γιαννάκη!

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ ο Γιαννάκη!

20:50-Ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Του Φάνη Μακρίδη

Ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, αναφέρουν ότι ο Γιαννάκη, δεν συμβιβάζεται με το γεγονός ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ από την… πίσω πόρτα και μάλιστα φέρεται να ενημέρωσε και ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το τελικό ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ με το οποίο θα κατέλθει στις εκλογές – Τέσσερις αποχωρήσεις διαμόρφωσαν το σκηνικό

Θυμίζουμε ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες στον ΔΗΣΥ (03/04)για ανάδειξη των στελεχών που θα διεκδικήσουν βουλευτική έδρα, ανατράπηκαν την Τρίτη (05/04) μετά από την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα Αννίτα Δημητρίου αποχώρησε από την διεκδίκηση μετά από παρότρυνση του Αβέρωφ Νεοφύτου και τη θέση της πήρε ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη. Επρόκειτο για μια από τις πολλές ανατροπές (απεχώρησαν επίσης Πάλλης, Ονουφρίου και Μ. Ιωάννου).

Πλέον όμως έχουμε… ανατροπή στις ανατροπές, καθώς ο Γιαννάκη πρόκειται να αποσυρθεί.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

BEST OF TOTHEMAONLINE