ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ThemaOnline στη ρωσική τηλεόραση – VIDEO

Το ThemaOnline στη ρωσική τηλεόραση – VIDEO

Ακόμα και οι Ρώσοι διαβάζουν την ιστοσελίδα μας! Η δημοσιογραφική ομάδα του ΤhemaOnline, έδωσε τα φώτα της σε έρευνα για την υπόθεση της Ρωσίδας παρένθετης μητέρας, η οποία καταζητείται από την Ιντερπολ, από τις αρχές του έτους και στην Κύπρο.

Τηλεοπτική εκπομπή με εκατομμύρια τηλεθεατές στη Ρωσία, η οποία προβάλλεται σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας το ΗΤΒ, από όλα τα κυπριακά ΜΜΕ επέλεξε το ThemaOnline, για να συμβάλει στη δημοσιογραφική έρευνα, που διεξήγαγε για την υπόθεση της παρένθετης Ρωσίδας μητέρας, η οποία μετά την κύηση δεν έδωσε το βρέφος στους βιολογικούς γονείς. Διέφυγε στην Κύπρο και ζούσε στη Λεμεσό. Οι αστυνομικές Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης της την αναζητούν από τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για μία πρωτοφανής και πολύπλοκη υπόθεση, που αφορά πάμπλουτους διάσημους Ρώσους και μία γυναίκα που έχει ως επάγγελμα να γεννά παιδιά ως παρένθετη μητέρα.  

Την Πέμπτη, (7/4), το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπή «Central television», με παρουσιαστή τον Vadim Takmenёvym, έφθασε από τη Μόσχα στην Κύπρο για να συλλέξει πληροφορίες. Η δημοσιογράφος Ekaterina Voronina, μαζί με κινηματογραφιστή επισκέφτηκε τα γραφεία του ThemaOnline στη Λευκωσία.

Η δημοσιογράφος της ιστοσελίδας μας, Xριστιάνα Τσαγγάρη, ενημέρωσε τους Ρώσους συναδέλφους, πως χειρίστηκε η Κυπριακή Αστυνομία την υπόθεση και πως προβλήθηκε το θέμα από τα ΜΜΕ της Κύπρου.  

Της ανέφερε ότι το ΤhemaOnline, ήταν το πρώτο μέσο, το οποίο ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση, η οποία παραμένει ακόμα και σήμερα ανοικτή στην Αστυνομία. Η φωτογραφία της καταζητούμενης γυναίκας με το βρέφος δόθηκε στη δημοσιότητα, στα αεροδρόμια και τα οδοφράγματα. Οι Αστυνομικές Αρχές έκαναν φύλλο και φτερό την Ελεύθερη Κύπρο και κυρίως τη Λεμεσό, χωρίς να την εντοπίσουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να διέφυγε από τα κατεχόμενα στην Ουκρανία.

Η εκπομπή προβλήθηκε στη Ρωσία, το Σάββατο, 9/4 στις 19:00. Δείτε την ΕΔΩ.

 

*Θερμές ευχαριστίες στην καθηγήτρια Αljona Shelkovaya για τη μετάφραση

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Παρένθετη μητέρα άρπαξε το βρέφος και το έφερε στην Κύπρο

Αυτή είναι η παρένθετη μητέρα που άρπαξε το βρέφος - Κραυγή απελπισίας από την Όλγα

Αμοιβή για Ρωσίδα που θεάθηκε στην Κύπρο! – Αν την βρείτε παίρνετε 150.000 ευρώ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπόθεση καταζητούμενης 40χρονης: Αστυνομικός παρεμποδίζει τις έρευνες για να μην εντοπιστεί η Ρωσίδα και το μωρό;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν έχει προκύψει στοιχείο παραπλάνησης πληροφοριών από όργανο μας»

PRAVDA: Έκλεψε το νεογέννητο παιδί και ήρθε στην Κύπρο για 12.000 δολάρια και πολυτελή ζωή!

ΣΟΚ: Το ωάριο ήταν της κόρης της Όλγας! Η πολυκατοικία στη Λεμεσό όπου έζησε το βρέφος – VIDEO

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Παίρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top