ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ: Το ωάριο ήταν της κόρης της Όλγκα! Η πολυκατοικία στη Λεμεσό όπου έζησε το βρέφος – VIDEO

ΣΟΚ: Το ωάριο ήταν της κόρης της Όλγκα! Η πολυκατοικία στη Λεμεσό όπου έζησε το βρέφος – VIDEO

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την αρπαγή βρέφους από παρένθετη μητέρα, η οποία το έφερε στην Κύπρο. Εντοπίστηκε το διαμέρισμα όπου έζησαν για μερικούς μήνες στη Λεμεσό.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Η ρωσική εκπομπή «Central television», στο τηλεοπτικό κανάλι ΗΤΒ,  παρουσίασε το Σάββατο, 09/4 όλη την ιστορία, με την αρπαγή του βρέφους από παρένθετη μητέρα. Τα στοιχεία που αποκάλυψαν, με την συμβολή της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, συγκλονίζουν και θυμίζουν σαπουνόπερα.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ThemaOnline στη ρωσική τηλεόραση 

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η 55χρονη Όλγκα Μιρίμσκαγια, η οποία φιγουράρει στην 22η θέση του Fordes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον  πλανήτη,  και ο δεύτερος σύζυγος της, ονόματι  Νικολάι Σμιρνόφ, κατά είκοσι χρόνια μικρότερος της αποτάθηκαν σε παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το παιδί τους. Την  40χρονη Σβετλάνα Μπεζπγιάταγια, η οποία είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Στην πορεία το διάσημο και ζάμπλουτο ζευγάρι είχε χωρίσει πριν τη γέννηση του παιδιού.

Η παρένθετη μητέρα στην συνέχεια άρπαξε το παιδί και υπό την προστασία και οικονομική στήριξη του βιολογικού του πατέρα και ισχυρού άνδρα ήρθε στην Κύπρο.

Αρχές του 2016 οι Αστυνομικές Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά από σήμα της Ιντερπολ διεξήγαγαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Η Σβετλάνα είναι καταζητούμενη και η φωτογραφία της δόθηκε από την Αστυνομία στη δημοσιότητα.  

Τα νέα στοιχεία συγκλονίζουν

Η ρωσική εκπομπή ανέφερε ότι μετά από αναλύσεις DNA αποκαλύφθηκε ότι το βρέφος δεν είναι παιδί της Όλγκα, αλλά είναι η γιαγιά του. Η 55χρονη δεν είναι τελικά το θύμα της υπόθεσης! Αλλά ήταν αυτή που πήρε το ωάριο της κόρης της, την οποία απέκτησε από προηγούμενο της γάμο και το έδωσε για γονιμοποίηση αντί το δικό της. Ο σύντροφος της Νικολάι είναι ο πατέρας, αφού το σπέρμα επιβεβαιώθηκε ότι ήταν δικό του!

Φίλη του Νικολάι μίλησε ανώνυμα και είπε ότι η Όλγκα τον έκανε ότι ήθελε.

Όταν έφθασε λοιπόν η ώρα να γεννήσει η παρένθετη μητέρα, το ζευγάρι ήταν στα «μαχαίρια».

Έτσι και το βρέφος έμεινε στα χέρια της 40χρονης, η οποία να σημειωθεί ότι πήρε πάρα πολλά χρήματα από το πλούσιο ζευγάρι και ήταν ιδιαίτερα απαιτητική κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης.  Εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να ζήσει την μεγάλη ζωή… και από το φτωχικό της διαμέρισμα ήθελε ανέσεις.

Όταν εντέλει έφερε στον κόσμο το παιδί ήρθε με την οικογένεια της στη Κύπρο, με τη στήριξη του βιολογικού πατέρα του παιδιού. Μάλιστα στην εκπομπή προβάλλεται video με την Σβετλάνα να έχει το κοριτσάκι στην αγκαλιά της και από το διαμέρισμα όπου έμενε στη Λεμεσό, να κάνει έκκληση να την αφήσουν ήσυχη.

Η πολυκατοικία στη Λεμεσό και άλλα πλάνα από την Κύπρο 

Περίοικος στη Λεμεσό ανέφερε ότι γνωρίζει πως την πολυκατοικία την έχει αγορασμένη ένας Ρώσος, αλλά δεν ξέρει περισσότερα. 

Η πραγματική κόρη της Σβετλάνας, η οποία είναι στη εφηβεία, φοιτούσε στο ρωσικό σχολείο της Λεμεσού. (στην εκπομπή προβάλλονται πλάνα από το σχολείο και δήλωση υπεύθυνης).

Τον Ιανουάριο του 2016 οπόταν και εκδόθηκε το διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον της Σβετλάντα, μετά από καταγγελία της Όλγας στις ρωσικές αρχές, ο πατέρας ενημέρωσε το σχολείο ότι είχαν κάποια προβλήματα και θα έφευγαν από τη Λεμεσό. Ζήτησε η κόρη τους να παρακολουθεί εξ αποστάσεως τα μαθήματα.

Τα στραβά μάτια… 

Η Σβετλάνα, ο άνδρας της, η μαθήτρια κόρη της και το βρέφος από το ωάριο της κόρης της Όλγας και το σπέρμα του συντρόφου της Νικολάι, σύμφωνα με την Αστυνομία Κύπρου, είναι άφαντοι. 

Το ένταλμα της Ιντερπόλ δεν εκτελέστηκε πότε… μέχρι τώρα τουλάχιστον. Η θέση της Αστυνομίας είναι ότι η υπόθεση είναι ανοικτή και η Σβετλάνα είναι στο stop list.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Παρένθετη μητέρα άρπαξε το βρέφος και το έφερε στην Κύπρο

Αυτή είναι η παρένθετη μητέρα που άρπαξε το βρέφος - Κραυγή απελπισίας από την Όλγα

Αμοιβή για Ρωσίδα που θεάθηκε στην Κύπρο! – Αν την βρείτε παίρνετε 150.000 ευρώ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπόθεση καταζητούμενης 40χρονης: Αστυνομικός παρεμποδίζει τις έρευνες για να μην εντοπιστεί η Ρωσίδα και το μωρό;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν έχει προκύψει στοιχείο παραπλάνησης πληροφοριών από όργανο μας»

PRAVDA: Έκλεψε το νεογέννητο παιδί και ήρθε στην Κύπρο για 12.000 δολάρια και πολυτελή ζωή!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top