Aποκαλυπτικός ο Σιζόπουλος για σκάνδαλα - «Κατέχω τα στοιχεία εταιρείας της οποίας δεν κουρεύτηκαν οι καταθέσεις της»

Aποκαλυπτικός ο Σιζόπουλος για σκάνδαλα - «Κατέχω τα στοιχεία εταιρείας της οποίας δεν κουρεύτηκαν οι καταθέσεις της»

Σκάνδαλα στο παρελθόν καλύφθηκαν με πολιτικές πλάτες και εισαγγελικές ευθύνες κατήγγειλε το βράδυ της Τρίτης (12/4) στην εκπομπή του ΡΙΚ "Εκλογές 16" ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων Πανίκου Χατζηπαναγή, Ανδρέα Ιωσήφ, Ραλλής Παπαγεωργίου και Νίκου Σχίζα, ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε ότι κατέχει τα στοιχεία εταιρείας της οποίας δεν κουρεύτηκαν οι καταθέσεις της στη Λαϊκή Τράπεζα.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ υποστήριξε ότι απευθύνθηκε σε αρμόδιους για να δώσει τα στοιχεία ωστόσο ουδείς τα παρέλαβε. Ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε ακόμα ότι έχει στοιχεία τα οποία αφορούν προνομιακά δάνεια τα οποία πήραν διευθυντικά στελέχη τράπεζας με ευνοϊκούς όρους.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είπε ότι το κόμμα του απαιτεί όσοι εμπλέκονται σε σκάνδαλα θα πρέπει να τιμωρηθούν, ανεξαρτήτως του ποιοι είναι και από ποιο πολιτικό χώρο προέρχονται. Αναφερόμενος στην κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι θα πρέπει να ριφθεί άπλετο φως στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Σιζόπουλος έκανε λόγο για  σκάνδαλα και διαπλοκή στον τομέα της υγείας καταγγέλοντας ότι διώχθηκαν άνθρωποι που τα κατήγγειλαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE