ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περδίκης μέτρησε τα αποτσίγαρα των βουλευτών του ΔΗΣΥ στη βουλή και ενημέρωσε τον Αβέρωφ

Ο Περδίκης μέτρησε τα αποτσίγαρα των βουλευτών του ΔΗΣΥ στη βουλή και ενημέρωσε τον Αβέρωφ

Στην τελευταία επεισοδιακή ολομέλεια της βουλής είχαμε τον έντονο διαπληκτισμό και τις βρισιές από τον Αντρέα Θεμιστοκλέους του ΔΗΣΥ προς το πρόσωπο του Γιώργου Περδίκη.

Αφορμή για να ξεσπάσει το επεισόδιο το οποίο στη συνέχεια αναμίχθηκε και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ήταν η αναφορά του Γ.Γ του ΑΚΕΛ ότι στην αίθουσα της ολομέλειας μυρίζει τσιγάρο.

Ο Γιώργος Περδίκης σηκώθηκε από έδρανο και αναφερόμενος στον Αβέρωφ Νεοφύτου του είπε «Πρόεδρε σύναξε τους τζαι εν οι δικοί σου». Αυτό ήταν αρκετό για να επικρατήσει ένας κακός χαμός με βρισιές και αλληλοκατηγορίες.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανάμεσα στα πολλά που είπε στον κ. Περδίκη αμφισβήτησε το γεγονός ότι οι καπνιστές προέρχονται μόνο από το δικό του κόμμα.

Ο βουλευτής των Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, για να αποδείξει ότι κάτι ήξερε όταν επέρριπτε ευθύνες στου «Σσυναγερμικούς» βουλευτές, πήγε στο κλιμακοστάσιο που καπνίζουν για να μετρήσει τα αποτσίγαρα τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο και σε ανάρτηση που έκανε στο facebook πίσω στο «συναγερμικό» κλιμακοστάσιο για κάπνισμα μέτρησε 75  αποστίγαρα ενώ στο Ακελικό μόλις 5 για πει στον Αβέρωφ Νεοφύτου: 

   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top