ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέθηκε το πορτοφόλι με τα 1800 ευρώ! Το παρέδωσε ο 69χρονος που το είχε κλέψει

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέθηκε το πορτοφόλι με τα 1800 ευρώ! Το παρέδωσε ο 69χρονος που το είχε κλέψει

Παραδόθηκε σήμερα στην Αστυνομία από 69χρονο, κάτοικο χωριού της επαρχίας Λάρνακας, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1800 ευρώ, που είχε βρει σε περίπτερο και το είχε κλέψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: Λάρνακα: Πελάτης ξέχασε το πορτοφόλι του στο ράφι με τις σοκολάτες και η κάμερα κατέγραψε την ύποπτη αντίδραση 69χρονου

Ο 69χρονος έδωσε το πρωί, σε άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου όπου κρατείτο από χθες Δευτέρα 18/4, θεληματική κατάθεση με την οποία παραδέχθηκε την κλοπή του πορτοφολιού. Με τη συνοδεία αστυνομικών, μεταφέρθηκε στο σπίτι του όπου τους υπέδειξε το χώρο όπου είχε φυλαγμένο το πορτοφόλι.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 69χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.  

Χθες το μεσημέρι είχε καταγγελθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, από άνδρα από τη Λεμεσό, ότι, γύρω στις 9 το πρωί είχε μεταβεί σε περίπτερο, που βρίσκεται παρά το κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού στη Λάρνακα, όπου αγόρασε ένα προϊόν.
 
Ωστόσο, φεύγοντας ξέχασε να πάρει το πορτοφόλι του που είχε τοποθετήσει σε ράφι με σοκολάτες, που ήταν μπροστά από το ταμείο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, το πορτοφόλι του περιείχε το ποσό των 1800 ευρώ, την κυπριακή του ταυτότητα και μια πιστωτική κάρτα.
 
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου μετέβησαν στο γραφείο του ιδιοκτήτη του περιπτέρου και από έλεγχο που διενήργησαν στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, διεφάνη ότι ο άνδρας έφυγε από το χώρο ξεχνώντας το πορτοφόλι του στο ράφι μπροστά από το ταμείο.
 
Μετά από 10 περίπου λεπτά στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης φάνηκε άλλος άνδρας να πλησιάζει το ταμείο, να σηκώνει και να περιεργάζεται το πορτοφόλι και στη συνέχεια να το τοποθετεί ξανά πάνω στο ράφι. Ακολούθως ο άνδρας αυτός φάνηκε να τοποθετεί πάνω από το απολεσθέν πορτοφόλι το δικό του πορτοφόλι, να παίρνει και τα δύο πορτοφόλια και να φεύγει από το περίπτερο.
 
Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 69χρονο που  κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή του Καλού Χωριού.
 
Η Αστυνομία μετέβη στο καφενείο και στο σπίτι του 69χρονου, όπου διενήργησαν έρευνες, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.
 
Ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Στη συνέχεια συνελήφθη από την Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top