Η 18χρονη Αϊφέρ που μάγεψε το X Factor! Κούκλα και φωνάρα

Η 18χρονη Αϊφέρ που μάγεψε το X Factor! Κούκλα και φωνάρα

Η Πομάκα Αϊφέρ Σιάρα με καταγωγή από την Ξάνθη πήγε στο X Factor, μετά από τη συμμετοχή που έκανε για εκείνη φίλος της και ερμήνευσε το «Αρχιπέλαγος».

Η 18χρονη διαγωνιζόμενη από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να τραγουδά, παρά το άγχος της, τους εντυπωσίασε όλους με τη χροιά της φωνής της και την ερμηνεία της.

«Έχω μείνει άφωνος. Είναι σοκαριστικό, με συγκίνησες πάρα πολύ. Κόλλησα εκεί, ήθελα να κλείσω τα μάτια και να ταξιδέψω μαζί σου. Ανυπομονώ να σε ακούσω ξανά να τραγουδάς», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE