LIFESTYLE

Πρώην μέλος των Hi-5 αποκαλύπτει: «Με αποκαλούσαν καμένο χαρτί μετά τη διάλυση του συγκροτήματος»

Πρώην μέλος των Hi-5 αποκαλύπτει: «Με αποκαλούσαν καμένο χαρτί μετά τη διάλυση του συγκροτήματος»

Το 2003 το talent show «PopStars» στο Mega, είχε σημαντική επιτυχία και το αποτέλεσμά του, μετά από πολλά casting και πρόβες, ήταν να δημιουργηθουν οι Hi-5.

Το πενταμελές συγκρότημα, μπορεί λόγω της προβολής του να αγαπήθηκε από πολύ κόσμο, όμως η διάλυσή τους δεν άργησε να έρθει. Έτσι η Ειρήνη, η Φρόσω, η Μαρλέν, η Shaya και η Νάνσυ, τράβηξαν διαφορετικές πορείες.

Μία εξ αυτών, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη διάλυση του συγκροτήματος. «Με αποκαλούσαν «καμένο χαρτί» μετά τη διάλυση του συγκροτήματος Hi-5. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για μένα πολύ, όμως δεν το έβαλα κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τελευταία της συνέντευξη.

Μιλάμε για την Shaya, η οποία αναφέρθηκε σε περιστατικά ρατσισμού, τα οποία έχει ζήσει. «Ο ρατσισμός ήρθε στη ζωή μου αργότερα. Στη δισκογραφία. Στο σχολείο ήταν ο κλασικός ρατσισμός. Όπως συμβαίνει αν κάποιος είναι παχύς, πολύ αδύνατος, κοντός, ψηλός. Αυτά τα άνευ ουσίας, που αν ξέρεις ποιος είσαι, δεν είναι ικανά να σε πληγώσουν. Εγώ το έζησα μετά, όταν μου έλεγαν ότι λόγω του χρώματος μου δεν θα μπορούσα να κάνω καριέρα στην Ελλάδα», αποκάλυψε στο ΕΓΩ Weekly και την Γωγώ Θωμά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top