Λεμεσός: Έδερνε με σύρμα τον 8χρονο και την 12χρονη ο πατριός τους – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 48χρονο σάτυρο

Λεμεσός: Έδερνε με σύρμα τον 8χρονο και την 12χρονη ο πατριός τους – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 48χρονο σάτυρο

Νέες αποκαλύψεις που αντικατοπτρίζουν το οικογενειακό δράμα πίσω από την εξαφάνιση του 8χρονου παιδιού στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα το ανήλικο παιδί είχε εξαφανιστεί την Κυριακή 24/4, για να αποκαλυφθεί στην πορεία ότι βρισκόταν στο σπίτι 48χρονου Ελληνοκύπριου σάτυρου ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά, παιδιά της γειτονιάς συμπεριλαμβανομένου και της 12χρονης αδερφής του.

Ο 8χρονος σε κατάθεση του δήλωσε ότι τον φοβάται, ενώ αποκάλυψε πως στο σπίτι του 48χρονου εκείνο το βράδυ βρισκόταν ακόμη ένας 13χρονος φίλος του ο οποίος δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον ύποπτο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» τα δυο αδέρφια από την Λετονία αντιμετώπιζαν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα καθώς στην κατάθεση τους αναφέρονται για κακομεταχείριση από τον Ινδό σύντροφο της μητέρας τους.

Όπως αναφέρουν ο πατριός τους του έδερνε με σύρμα χωρίς η μητέρα να είχε διαφορετική στάση απέναντι τους.

Έτσι, πέραν του 48χρονου σάτυρου ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση δεν αποκλείεται μετά τις καταθέσεις των παιδιών χειροπέδες να φορέσουν η μητέρα τους  και ο σύντροφος της. 

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη τροπή στην εξαφάνιση 8χρονου στη Λεμεσό! Για απαγωγή και σεξουαλική εκμετάλλευση καταζητείται 48χρονος!

Tags:

Χειροπέδες στον 45χρονο Ελληνοκύπριο που κατηγορείται για εκμετάλλευση 8χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες στο γείτονα για την αρπαγή 8χρονου!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE