ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τo Σχέδιο Προνομίων «όλα τα καλά» επιστρέφει και ανταμείβει τους πελάτες της Cyta

Τo Σχέδιο Προνομίων «όλα τα καλά» επιστρέφει και ανταμείβει τους πελάτες της Cyta

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της που διαχρονικά την εμπιστεύονται και την επιλέγουν για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, η Cyta επαναφέρει το Σχέδιο Προνομίων «όλα τα καλά».

Το σχέδιο απευθύνεται σε πελάτες της καταναλωτικής αγοράς, που έχουν μία ή περισσότερες υπηρεσίες και περιλαμβάνει τα ακόλουθα προνόμια, με μόνη προϋπόθεση την 24μηνη δέσμευση:    

Για πελάτες Σταθερής Τηλεφωνίας:


•    300 λεπτά διεθνών κλήσεων σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, στις  27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από τις 20:00-8:00 καθημερινά), με €5 το μήνα.

Για πελάτες Cytanet:


•    Δωρεάν παρακολούθηση μέσω της υπηρεσίας “Live Streaming” της Cytanet, μέχρι και έξι ζωντανών αγώνων ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Cyta, μέχρι το τέλος του 2016.

Για πελάτες Cytavision: 


•    Δωρεάν την υπηρεσία “Live Sports” (γκολ και φάσεις) στα Cytamobile-Vodafone κινητά των πελατών της υπηρεσίας Cytavision με πακέτο Full Pack.

Για πελάτες Cytamobile-Vodafone:


•    100 ή 200 λεπτά διεθνών κλήσεων στους πελάτες των προγραμμάτων RED με 12μηνη ή 24μηνη δέσμευση, σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με €5 ή €10 το μήνα, αντίστοιχα.


•    Δωρεάν παροχή του δρομολογητή R207 (router) ή παροχή με €35 του R216-Ζ, για ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του 3G/4G δικτύου κινητής τηλεφωνίας, στους πελάτες της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband (VMB) με πακέτο 2GB και άνω. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy, ή το δίκτυο καταστημάτων Cytashop και  Συνεργατών παγκύπρια, ή να καλέσουν το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta, χωρίς χρέωση, στο 132. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top