ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ: Έπεσαν σε χαράδρα 30 μ. – Καταστράφηκε το όχημα - Ο λόγος που γλύτωσαν

ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ: Έπεσαν σε χαράδρα 30 μ. – Καταστράφηκε το όχημα - Ο λόγος που γλύτωσαν

Είχαν Άγιο και… ζώνες ασφαλείας τα δυο πρόσωπα που είχαν τροχαίο ατύχημα στην Κακοπετριά νωρίτερα εντός της ημέρας (01/05).

Το όχημα έπεσε από χαράδρα 30 μέτρων στον δρόμο έξω από το ξενοδοχείο «Μακρής» και καταστράφηκε ολοσχερώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοπετριά: Τροχαίο ατύχημα! Αυτοκίνητο αναποδογύρισε – Εγκλωβίστηκαν δυο άτομα

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα άτομα ηλικίας 34 και 29 ετών, αντίστοιχα, σώθηκαν για έναν βασικό λόγο. Έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάστασή τους, εντούτοις οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι εκτός κινδύνου.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE