ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στη μπουτίκ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για το «μαγικό» εισιτήριο του τελικού – ΦΩΤΟ & VIDEO

Χαμός στη μπουτίκ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για το «μαγικό» εισιτήριο του τελικού – ΦΩΤΟ & VIDEO

Ξενύχτησαν έξω από τη μπουτίκ αρκετοί φίλαθλοι της Λεμεσιανής ομάδας για να πάρουν έστω και ένα εισιτήριο του τελικού!

Δεν κράτησε για πολύ, η πώληση των εισιτηρίων του τελικού στη μπουτίκ του Απόλλωνα. Στις 10:30 ανακοινώθηκε sold out. Αρκετοί υποστηρικτές της ομάδας αναγκαστικά θα παρακολουθήσουν το μεγάλο ραντεβού τροπαίου με την Ομόνοια, από την τηλεόραση. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας apollon365, αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, «έβγαλαν» την νύκτα έξω από την μπουτίκ για να πάρουν στα χέρια τους το μαγικό χαρτάκι του τελικού!

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης: 

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει ότι τα 6.038 εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούσαν στους φίλους της ομάδας μας για τον μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου έχουν εξαντληθεί, αποδεικνύοντας ότι ο αριθμός είναι πάρα πολύ μικρός για τις ανάγκες  των χιλιάδων φίλων του συλλόγου.

Ο αριθμός αυτός διατέθηκε στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (2000), μέσω της υπηρεσίας ONLINE TICKETS(500), στον ΠΑΝΣΥΦΙ (600), χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας και για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας (1200) και στο Apollon Official Store(ελεύθερη πώληση 1738) .

Ως εκ τούτου ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι εξασφάλισαν θέση για τον αγώνα της ερχομένης Τετάρτης, και ταυτόχρονα απολογούμαστε σε όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το «μαγικό» χαρτάκι.

Το υπαλληλικό προσωπικό του Αpollon Official Store και της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον περήφανο κόσμο του Απόλλωνα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top