Προειδοποίηση ΗΠΑ για τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία αύριο 19 Μαΐου

Προειδοποίηση ΗΠΑ για τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία αύριο 19 Μαΐου

Για τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία για αύριο 19 Μαΐου προειδοποιεί και η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα καλώντας τους πολίτες της να είναι προσεκτικοί επειδή στόχος είναι οι τουρίστες.

Η ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας ακολούθησε σήμερα την ανακοίνωση της ΜΙΤ η οποία έγινε πριν από δύο ημέρες και αφορά την 19η Μαΐου η οποία είναι μέρα μνήμης του Κεμάλ Ατατούρκ και οργανώνονται εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. 

Η αμερικανική πρεσβεία είχε προβεί σε παρόμοια ανακοίνωση και στις 11 Μαρτίου και τελικά οι φόβοι της επαληθεύτηκαν καθώς πραγματοποιήθηκε τρομοκρατικό χτύπημα στην πλατεία Κιζιλάι στην Άγκυρα μια βδομάδα μετά, στις 18 Μαρτίου. 

Οι ΗΠΑ είχαν ζητήσει επίσης από τα μέλη των οικογενειών τους προσωπικού τους στη βάση Ιντσιρλίκ στα Άδανα να εγκαταλείψουν τη χώρα για λόγους ασφαλείας. 
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE