Εκδόθηκε στην Κύπρο από την Τσεχία Ελληνοκύπριος για υπόθεση ναρκωτικών στον Κάθηκα

Εκδόθηκε στην Κύπρο από την Τσεχία Ελληνοκύπριος για υπόθεση ναρκωτικών στον Κάθηκα

Μετά από ένα χρόνο 36χρονος, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών βρίσκεται στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επιμέλεια: Χριστιάνα Τσαγγάρη  

Ο 36χρονος Ελληνοκύπριος συνελήφθη στις 13/2 του τρέχοντος έτους κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης. Καταζητείτο από τις Κυπριακές Αρχές για υπόθεση που αφορά καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Ο 36χρονος συνελήφθη στη Τσεχία και την Τετάρτη, (18/5) μεταφέρθηκε στην Κύπρο, όπου συνελήφθη βάσει Κυπριακού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.  

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 9 Μαρτίου 2015 μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνες σε δύο οικίες που βρίσκονται στον Κάθηκα της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.

Για την υπόθεση την ίδια ημέρα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο ηλικίας 51 ετών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE