ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Αγαπίου υποψήφιος ΕΔΕΚ: «Θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών» ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Αγαπίου υποψήφιος ΕΔΕΚ: «Θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών»  ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΕΚ στην Λευκωσία, Γιώργος Αγάπιου ήταν φιλοξενούμενος στην διαδικτυακή εκπομπή #ΤΗΕΜΑtofylakas και πιο συγκεκριμένα στον Τάσο Χριστοδούλου.

Ο κ. Αγάπιου, κλήθηκε να σχολιάσει τις αιχμές στο twitter για προεκλογικό βίντεο, το οποίο δείχνει την εικόνα σύμβολο των Τουρκοκυπρίων να θρηνεί για την σφαγή στο Σανταλάρη από μέλη της ΕΟΚΑ Β. 

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ήταν λάθος η συμπερίληψη αυτής της εικόνας στο μήνυμα που ήθελε να μεταφέρει η ΕΔΕΚ καθώς επίσης και η μη συμπερίληψη στο εν λόγω βίντεο του Γιαννάκη Ομήρου όμως τόνισε:

«εάν έγιναν ή όχι εγκλήματα στο Σανταλάρη από εγκληματικά στοιχεία αυτό είναι καταδικαστέο. Το να προσπαθείς όμως να εξισώσεις το έγκλημα που έκαναν συγκεκριμένοι άνθρωποι με το οργανωμένο έγκλημα εποικισμού, εθνοκάθαρσης το οποίο συστηματικά προσπάθησε η Τουρκία και ως ένα βαθμό το πέτυχε με την εισβολή του 1974 είναι αδιανόητο».

Αναφορικά με τις εκλογές της Κυριακής 22/5, και παρά τα χαμηλά ποσοστά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για την ΕΔΕΚ ο κ. Αγαπίου δήλωσε ότι: «θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών».

Την ίδια ώρα απάντησε για το αν υπάρχει εσσωστρέφεια στην ΕΔΕΚ μιλώντας πάραλληλα για την στάση που τηρούν στον προεκλογικό αγώνα οι Γιαννάκης Ομήρου, Γιώργος Βαρνάβα και Νίκος Νικολαΐδης. 

Επίσης απάντησε στο ερώτημα αν ο Γιώργος Λιλληκας έχει ως στόχο τις Προεδρικές ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα πυρά του στην Ελένη Θεοχάρους αλλά και σε ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ.

Σε καταληκτική ερώτηση αρνήθηκε να πει τον αριθμό του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος τονίζοντας:, «νομίζω το πιο σημαντικό είναι η ΕΔΕΚ και όχι ο αριθμός ο δικός μου».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top