Αθώα έκρινε το Κακουργιοδικείο Πάφου τρία πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

Αθώα έκρινε το Κακουργιοδικείο Πάφου τρία πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών

Αθώους έκρινε το Κακουργιοδικείο Πάφου στην ενδιάμεση απόφαση του τρία πρόσωπα, τα οποία είχαν συλληφθεί μαζί με έναν 39χρονο από τη Λεμεσό, στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου, σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια.

Πρόκειται για την 33χρονη συμβία του 39χρονου, τη μητέρα της, ηλικίας 52 ετών, και τον αδερφό της ηλικίας 24 ετών από την κοινότητα Μαραθούντας.

Μετά από εισήγηση των συνηγόρων των τριών κατηγορουμένων ότι δεν έχει αποδειχθεί εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον τους, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν υπάρχει ίχνος μαρτυρίας που να συνδέει τα πιο πάνω πρόσωπα με τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται και τους αθώωσε σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE