ΦΟΝΟΣ ΠΕΡΒΟΛΙΑ: Στις Κεντρικές Φυλακές για τα επόμενα 6 χρόνια ο 80χρονος

ΦΟΝΟΣ ΠΕΡΒΟΛΙΑ: Στις Κεντρικές Φυλακές για τα επόμενα 6 χρόνια ο 80χρονος

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την οικογενειακή τραγωδία, που έγινε πριν από τρεις μήνες στην επαρχία Λάρνακας. Την Πέμπτη, (19/5) επιβλήθηκε η ποινή στον συζυγοκτόνο.

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στη Λάρνακα, στον Γιάγκο Κατσαρή, 80 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος βρέθηκε ένοχος, ύστερα από δική του παραδοχή, στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας της συζύγου του Ζωής, 77 χρόνων, με την οποία ήταν σε διάσταση, στα Περβόλια.

Το αδίκημα έγινε στις 3 Μαρτίου 2016 στο περιβόλι που διατηρούσε το θύμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Φονικό Περβολιών: «Tο πιστόλι, είχα το με άδεια του Μακάριου» - Πυροβόλησε πέντε φορές τη σύζυγο του

 Φόνος Περβόλια: Παράνομο το όπλο του Κατσαρή - Πρώην μαία η Ζωή

Φονικό Περβόλια: Συνελήφθη ο Κατσαρής – Ο λόγος που σκότωσε την γυναίκα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φόνος Περβόλια: Το άδοξο τέλος του ζεύγους Κατσαρή

Φόνος στα Περβόλια – Νεκρή γυναίκα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE