ΚΥΠΡΟΣ

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή που δέχθηκε την κροτίδα

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή που δέχθηκε την κροτίδα

O Γιώργος Βασιλείου μίλησε στον Super Sport FM αμέσως μετά το τέλος του χθεσινόυ (18/5) τελικού. O διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τροπαίου αλλά και για τον τρόπο που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Συγχαρητήρια σε όλους στο Κολόσσι, είχαμε μεγάλη ψυχή. Δεν έχει σχέση όμως αυτό. Όλα αυτά που γίνονται έξω είναι ντροπή για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Τι να πανηγυρίσουμε, το γήπεδο είναι γεμάτο κόσμο. Μαζί με τους συμπαίκτες μου είπαμε ότι αν δεν βγει όλος ο κόσμος από το γήπεδο δεν θα πάμε να σηκώσουμε το κύπελλο. Είναι ντροπή όλα αυτά. Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά

Όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του και από πού προήλθε ανέφερε: «Να σας πω την αλήθεια εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα πως έγινε. Αν όμως τραυματίστηκα με τον τρόπο που υποψιάζομαι είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Τι να πω είναι ντροπή». 

από apollon365

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top