LIKE ONLINE

Ισπανία: 600.000 ευρώ για να σώσει τις... γάτες του!

Ισπανία: 600.000 ευρώ για να σώσει τις... γάτες του!

Ένας 40χρονος στη Σαραγόσα κινητοποίησε αστυνομία και πυροσβεστική για να σώσουν τις... κόρες του.

Πόσο μπορεί να κοστίσει η διάσωση μίας... γάτας; Πόσα είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ένας ιδιοκτήτης γάτας για το αγαπημένο του pet; Πού μπορεί να φτάσει και τι μπορεί να κάνει κάποιος, για να πετύχει το στόχο του; Όλα τα παραπάνω ερωτήματα βρίσκουν απάντηση σε έναν Ισπανό, στην περιοχή της Σαραγόσα. Τί έκανε; Είπε ψέματα στην αστυνομία ότι απειλούνται οι κόρες του, προκειμένου να σπεύσουν στο σπίτι οι αστυνομικοί και... να σώσουν τις γάτες του που κινδύνευαν! Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να απειλείται με πρόστιμο... 600.000 ευρώ για την έμπνευση που είχε να αναφέρει ψευδές περιστατικό.

Ένας 40χρονος στη Σαραγόσα κάλεσε στη γραμμή επειγόντων την αστυνομία, υποστηρίζοντας πως οι δύο κόρες του έχουν παγιδευτεί στο αυτοκίνητο και απειλούνται οι ζωές τους. Όπως είπε στο κέντρο αναφοράς, κάποιος άγνωστος μπλόκαρε τις ασφάλειες και εγκλώβισε τις δύο του κόρες μέσα στο όχημα.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική, οι δυνάμεις των οποίων έσπευσαν στο σπίτι του 40χρονου Ισπανού. Όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν τον άνδρα να τους παρακαλεί να σπάσουν την πόρτα της εισόδου, καθώς, όπως τους είπε, μέσα ήταν κλεισμένες οι δύο γάτες του, ενώ ο ίδιος κλείστηκε έξω από το σπίτι. Ο ίδιος υποστήριξε ότι αποκαλεί «κόρες του» τις δύο γατούλες και γι' αυτό τις ανέφερε κατ' αυτόν τον τρόπο στο κέντρο της αστυνομίας.

Η αστυνομία τον... μάγκωσε και του έκανε αναφορά. Σύμφωνα με το νόμο στην Ισπανία, ο 40χρονος άνδρας αντιμετωπίζει χρηματική ποινή που ξεκινά από 150.000 ευρώ και μπορεί να φτάσει στις 600.000! Πολύ ακριβά θα του κοστίσουν οι... κόρες!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top