ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόστολος Αποστόλου -Κίνημα Αλληλεγγύης: «Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σημαίνει οικονομική καταστροφή της μεσαίας τάξης»

Απόστολος Αποστόλου -Κίνημα Αλληλεγγύης: «Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σημαίνει οικονομική καταστροφή της μεσαίας τάξης»

Το ωάριο λειτουργίας των καταστημάτων τη Κυριακή, αποτελεί ανοιχτή πληγή για τη μικρομεσαία τάξη των καταστηματαρχών, και ευλογία μόνο για τους μεγαλοεπιχειρηματίες, δηλώνει ο Α, Αποστόλου, υποψήφιος Βουλευτής Αμμοχώστου.

Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σημαίνει οικονομική καταστροφή της μεσαίας τάξης, η οποία είναι εμφανές ότι με την πολιτική του Δημοκρατικού Συναγερμού συρρικνώνεται και οδηγείται σε αφανισμό.

Τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που η σημερινή κυβέρνηση εξέδωσε το διάταγμα για τις Κυριακές, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις και ακόμη περισσότερες οικογένειες έμειναν στο έλεος του Θεού!

Οι μικροκαταστηματάρχες και οι αυτοαπασχολούμενοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Ο Κύπριος είναι μαθημένος να είναι το αφεντικό του εαυτού του και νοικοκύρης. Το κλείσιμο των καταστημάτων φουντώνει την ανεργία. Για κάθε μαγαζί που κλείνει, δημιουργούνται νέοι άνεργοι.

Ποια διέξοδο έχουν αυτοί οι άνθρωποι; Την ξενιτιά;

Η Αλληλεγγύη είναι το κίνημα που δημιουργήθηκε υπέρ των μικρομεσαίων και των αδυνάτων συμπολιτών μας.

Εκείνων που ζημιώθηκαν πιο πολύ από όλους, ενώ κάποιοι άλλοι συμμετείχαν στο πάρτι της διαφθοράς και της διαπλοκής!

ΚΥΠΕ   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top