ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό αυτοκινήτου! Καταστράφηκε ολοσχερώς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό αυτοκινήτου! Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στη Λάρνακα αυτοκίνητο η αξία του οποίου ανέρχεται στις 9 χιλιάδες ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δέκα σήμερα το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του ηλικίας 41 χρόνων, στη περιοχή Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά από την οποία το αυτοκίνητο αξίας 9 περίπου χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.  
 
Η Αστυνομία που μετέβη στη σκηνή και διενήργησε εξετάσεις διαπίστωσε πως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα αφού ο δράστης έσπασε το παράθυρο της δεξιάς μπροστινής πόρτας του αυτοκινήτου, το περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη και στη συνέχεια του έθεσε φωτιά.
 
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου υποψιάζεται συγκεκριμένο άτομο με τον οποίο είχε κάποιες διαφορές.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.