ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό αυτοκινήτου! Καταστράφηκε ολοσχερώς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό αυτοκινήτου! Καταστράφηκε ολοσχερώς

Στη Λάρνακα αυτοκίνητο η αξία του οποίου ανέρχεται στις 9 χιλιάδες ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις δέκα σήμερα το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του ηλικίας 41 χρόνων, στη περιοχή Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά από την οποία το αυτοκίνητο αξίας 9 περίπου χιλιάδων ευρώ καταστράφηκε ολοσχερώς.  
 
Η Αστυνομία που μετέβη στη σκηνή και διενήργησε εξετάσεις διαπίστωσε πως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα αφού ο δράστης έσπασε το παράθυρο της δεξιάς μπροστινής πόρτας του αυτοκινήτου, το περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη και στη συνέχεια του έθεσε φωτιά.
 
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου υποψιάζεται συγκεκριμένο άτομο με τον οποίο είχε κάποιες διαφορές.
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.