Πόλυς και Αντρέας Αριστοτέλους: Ποια αγγαρεία τους έβαλε η Χριστιάνα; ΦΩΤΟ

Πόλυς και Αντρέας Αριστοτέλους: Ποια αγγαρεία τους έβαλε η Χριστιάνα; ΦΩΤΟ

Δεν της χαλούν χατίρι τα αδέλφιά της και είναι έσω έτοιμοι για να ικανοποιήσουν κάθε της επιθυμία...

Ο Πόλυς και ο Αντρέας Αριστοτέλους δεν αφήνουν από τα μάτια τους την αδελφή τους, η οποία παρόλο που πλέον έχει στο πλευρό τηςτον αρραβωνιαστικό της, Γιώργο Εφραίμ, εξακολουθεί να τους έχι πάντα δίπλα της.

Την Πέμπτη, μετα την εκπομπή της «Για Σένα» συναντήθηκε μαζί τους και τους έβαλε να της ετοιμάσουν μια κατασκευή για να βάζει πάνω τις γλάστρες της, μιας και η παρουσιάστρια αγαπά τα λουλούδια και λατρεύει να ασχολείται με τον κήπο.  Η λεζάντα της φωτογραφίας της «Αυτοι ειναι οι μαστορες μου..!!οταν τα αδερφια σου φροντιζουν και για τις κατασκευες επιπλων:)». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη, παρά τις πολυήμερες συζητήσεις, τα σενάρια και τις πληροφορίες που τον συνόδευαν, κινήθηκε τελικά σε πιο περιορισμένη κλίμακα από αυτή που αρκετοί ανέμεναν.