Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο Πόλυς και ο Αντρέας Αριστοτέλους δεν αφήνουν από τα μάτια τους την αδελφή τους, η οποία παρόλο που πλέον έχει στο πλευρό τηςτον αρραβωνιαστικό της, Γιώργο Εφραίμ, εξακολουθεί να τους έχι πάντα δίπλα της.
Την Πέμπτη, μετα την εκπομπή της «Για Σένα» συναντήθηκε μαζί τους και τους έβαλε να της ετοιμάσουν μια κατασκευή για να βάζει πάνω τις γλάστρες της, μιας και η παρουσιάστρια αγαπά τα λουλούδια και λατρεύει να ασχολείται με τον κήπο. Η λεζάντα της φωτογραφίας της «Αυτοι ειναι οι μαστορες μου..!!οταν τα αδερφια σου φροντιζουν και για τις κατασκευες επιπλων:)».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




