ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Ο Αλβανός παιδόφιλος συνελήφθη ενώ πλησίαζε άλλο ένα μικρό κορίτσι

Ελλάδα: Ο Αλβανός παιδόφιλος συνελήφθη ενώ πλησίαζε άλλο ένα μικρό κορίτσι

«Είδα επτά κορίτσια τρομαγμένα να προσπαθούν να καταθέσουν για όσα πέρασαν» λέει για τα θύματα του 46χρονου που είδε μετά τη σύλληψή του αναφέρει σε δήλωση του ο πατέρας του παρολίγον τελευταίου θύματος.

Λίγα λεπτά από τη στιγμή που ξεκίνησε να μιλά σε άλλο ένα μικρό κορίτσι με πρόσχημα το μικρό του σκυλάκι συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη ο Αλβανός παιδόφιλος με το ποδήλατο.

Η περιγραφή του πατέρα της μικρής κοπέλας σοκάρει: «Το πρωί της Πέμπτης έξω από το κατάστημα μου, ένας άνδρας πλησίασε την κόρη μου, η οποία έπαιζε με το σκυλάκι μας. Τη ρώτησε τι ράτσα ειναι αλλά ευτυχώς την έχω μάθει να είναι προσεκτική. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, τον περικύλωσαν και του άρχισαν τις ερωτήσεις. Στην αρχή πιστεύαμε ότι ήταν φιλόζωος. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον άνθρωπο» λέει στην κάμερα του protothema.gr.

Ο 46χρονος Αλβανός προσέγγισε το μικρό κορίτσι λίγη ώρα μετά την τελευταία - όπως αποδειχθηκε - επίθεσή του σε βάρος τριων κοριτσιών έξω από σχολείο. Ένας ενήλικας, όμως, που έτυχε να βρισκεται στην περιοχή αντιλήφθηκε τις αρρωστημένες διαθέσεις του και τον έτρεψε σε φυγή ενημερώνοντας την αστυνομία και καθοδηγώντας τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για τις κινήσεις του 46χρονου.

Τρομαγμένα τα θύματά του

Αυτό, όμως, που συγκλονίζει είναι η μαρτυρία του πατέρα όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει σε βάρος του 46χρονου Αλβανού.

Εκεί βρίσκονταν επτά από τα συνολικά 27 θύματά του τρομαγμένα, με το κεφάλι σκυμμένο.

«Είδα τουλάχιστον επτά κορίτσια, τρομαγμένα με το κεφάλι σκυμμένο να προσπαθούν να δώσουν την κατάθεσή τους. Προσπαθούσα να τα καθησυχάσω λέγοντάς τους ότι υπάρχουν και αυτά. Από τη μια ένοιωσα στεναχώρια για τα παιδιά και από την άλλη λύπη για την κατάντια της κοινωνίας μας» λέει ο πατέρας του μικρού κοριτσιού στο protothema.gr.

O 46χρονος Αλβανός οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (07/06) στον ανακριτή του Πειραιά προκειμένου να απολογηθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top