Πανικός στα Λατσιά! Λεωφορείο με επιβάτες προσπαθεί να περάσει από χείμαρρο – Απίστευτες εικόνες

Πανικός στα Λατσιά! Λεωφορείο με επιβάτες προσπαθεί να περάσει από χείμαρρο – Απίστευτες εικόνες

Μεγάλη καταιγίδα χτύπησε τη Λευκωσία γύρω στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 10/6 με αποτέλεσμα δημιουργηθούν πολύ σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, στα Λατσία επί του κυκλικού κόμβου που οδηγεί στη βιομηχανική περιοχή, ξεχύθηκε χείμαρρος με αποτέλεσμα οχήματα να ακινητοποιηθούν και άλλα να προλαβαίνουν να σταματήσουν πριν μπουν κυριολεκτικά μέσα στον ποταμό.

Ένοικοι και μαγαζάτορες βγήκαν από τα σπίτια τους και τις επιχειρήσεις τους σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Λεωφορείο του ΟΣΕΛ με επιβάτες ακινητοποιήθηκε αρχικά μέσα στον χείμαρρο με τους πολίτες να παρακολουθούν με αγωνία την προσπάθεια του οδηγού να περάσει μέσα από αυτόν.

Ευτυχώς, το λεωφορείο εν τέλει κατάφερε να περάσει μέσα από τα ορμητικά νερά χωρίς να συμβεί οποιοιδήποτε ατύχημα. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE