Η δήλωση πρωταγωνίστριας του Μπρούσκο: «Οι άντρες μ’ έχουν χεσμ@νη! Έχετε κανέναν να μου γνωρίσετε;»

Η δήλωση πρωταγωνίστριας του Μπρούσκο: «Οι άντρες μ’ έχουν χεσμ@νη! Έχετε κανέναν να μου γνωρίσετε;»

Με τρόπο που δεν τον περίμενε κανείς μίλησε για τα προσωπικά της η Τζόυς Ευείδη, ζητώντας από δημοσιογράφους, στους οποίους έκανε δηλώσεις, να της βρουν σύντροφο!

«Είμαι vintage ανύπαντρη! Αν έχετε κανέναν ωραίο να μου γνωρίσετε, πολύ θα το χαρώ! Μόνη μου είμαι!», είπε, το βράδυ της Πέμπτης, προσερχόμενη στην πρεμιέρα της παράστασης «ΒΑΜ ΒΑΜ», η ηθοποιός.

Διαψεύδοντας δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με νεαρό συνάδελφό της εδώ και δύο χρόνια, η ηθοποιός συνέχισε: «δεν υπάρχει ούτε ο συγκεκριμένος, ούτε αφηρημένος! Άστα! Μου έχει λείψει η συντροφικότητα… Μήπως έχετε καμιά καλή πάσα;».

«Δεν με πλησιάζουν οι άντρες! Χ@σμέν@ με έχουν! Κάντε κάτι γι’ αυτό!», συμπλήρωσε, ενώ, όταν την ρώτησαν πώς θέλει να είναι εμφανισιακά, εκείνη απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα, ακόμα κι αν είναι... το μαύρο του το χάλι!

Δείτε το βίντεο όσα είπε η ηθοποιός!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE