ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έσπασε στο ξύλο γιατί φλέρταρε με τη γυναίκα του στο διαδίκτυο για δυο χρόνια!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον έσπασε στο ξύλο γιατί φλέρταρε με τη γυναίκα του στο διαδίκτυο για δυο χρόνια!

Χειροπέδες σε 39χρονη γυναίκα πέρασε το πρωί της Δευτέρας(13/06) η οποία φέρεται να είναι ύποπτη για τον ξυλοδαρμό 29χρονου από την Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η 39χρονη τα τελευταία δυο χρόνια συνομιλούσε με 29χρονο από τη Λεμεσό από κοινωνικό μέσο δικτύωσης. Μετά το πέρας δυο χρόνων η 39χρονη και ο 29χρονος έδωσαν ραντεβούγια να συναντηθούν την Κυριακή (12/06) σε συγκεκριμένο σημείο. 

Έτσι, ο νεαρός πήγε στο ραντεβού που είχε δώσει με την 39χρονη και την ανάμενε να έρθει.

Για κακή του τύχη όμως, αντί να εμφανιστεί η γυναίκα που συνομιλούσε, στάθμευσε δίπλα του ένα όχημα με τέσσερα πρόσωπα και άρχισαν να τον κτυπούν.

Μάλιστα, την ώρα που ο ένας εκ των τεσσάρων προσώπων τον κτυπούσε, του ανέφερε πως «Ενοχλάς την γυναίκα μου…». Ο 29χρονος όταν ρώτησε ποιος είσαι, το πρόσωπο που τον κτυπούσε του απάντησε «Είμαι ο άντρας της».

Αφού τον κτύπησαν, οι τέσσερις άντρες τράπηκαν σε φυγή αρπάζοντας όμως και τον κινητό τηλέφωνο του 29χρονου.

Ο 29χρονος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και εκδορές σε διαφορά μέρη του σώματος του.

Ακολούθως προέβη σε καταγγελία και εναντίον της 39χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της. Αναζητείτο μέχρι το πρωί της Δευτέρας (13/06)

Η 39χρονη συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (13/06) στην οικία της και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οπού διέταξε την διήμερη κράτηση της.

Από έρευνα που έγινε στην οικία της παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τρία tablet και τέσσερα κινητά τηλεφωνά.

Ο 38χρονος σύζυγος της συνελήφθη και αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top