ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ: Ο καύσωνας «έλιωσε» τους Εύζωνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΘΗΝΑ: Ο καύσωνας «έλιωσε» τους Εύζωνες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καμίνι είναι η Αθήνα λόγω καύσωνα. Δείτε τη στιγμή που ο αξιωματικός υπηρεσίας της προεδρικής φρουράς σκουπίζει τον ιδρώτα του τσολιά μπροστά στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Το να υπηρετήσει κανείς τη θητεία του ως εύζωνας στην προεδρική φρουρά  θεωρείται ύψιστη τιμή, ποιος είπε όμως οτι είναι εύκολη δουλειά το να στέκεις ακίνητος ειδικά σήμερα που ο καύσωνας δείχνει τα δόντια του;

 Γι΄αυτο και ένας λοχίας έχει αναλάβει να τους σκουπίζει τον ιδρώτα από το μέτωπο, σήμερα, αφού η ζέστη στο Σύνταγμα, ήταν αποπνικτική.

Το θερμόμετρο άγγιξε τους 41 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας και όσοι βρέθηκαν εκεί, προσπάθησαν είτε να αξιοποιήσουν τις σκιές που δημιουργούν τα δέντρα της πλατείας Συντάγματος, είτε να προστατευτούν με τις ομπρέλες τους. Άλλοι προσπάθησαν να δροσιστούν από το συντριβάνι, ενώ οι πιο άτυχοι ήταν οι εύζωνες που είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στο πόστο τους κάτω από τον καυτό ήλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top