ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σπόνσορα τράπεζα γιόρτασε τα 40χρονα του ο ΔΗΣΥ – «Μυρίζει διαπλοκή», λέει ο Κρις

Με σπόνσορα τράπεζα γιόρτασε τα 40χρονα του ο ΔΗΣΥ – «Μυρίζει διαπλοκή», λέει ο Κρις

Τα 40χρονα του γιόρτασε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, σε μια πανηγυρική εκδήλωση, την Δευτέρα 4/7 στο πάρκο της Ακρόπολης, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Η όλη εκδήλωση ήταν υπό την ευγενή χορηγία της ρωσικής τράπεζας Promsvyazbank, κάτι που προκάλεσε το επικριτικό σχόλιο (για άλλη μια φορά), του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του κόμματος, Κρις Τριανταφυλλίδη.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση:

Print

Ο κ. Τριανταφυλλίδης, μια μέρα πριν από την εκδήλωση για τα 40χρονα του κόμματος ανήρτησε την εξής δήλωση στο twitter:

«Είναι απαράδεκτο πολιτικό κόμμα ή οι εκδηλωσεις του να επιχορηγούνται ή  να συνδέονται με ιδιώτες ή εταιρείες."Μυρίζει" διαπλοκη».

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση με την ηγεσία του κόμματος αφού είναι η πολλοστή φορά που το δείχνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Πρόσφατα (χωρίς να τον κατονομάσει) επιτέθηκε  στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ, Νίκο Τορναρίτη.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα: Εσωκομματικές κόντρες στον ΔΗΣΥ! Ενόχληση Κρις Τριανταφυλλίδη με Νίκο Τορναρίτη: «Του κανει δηλαδη οποιαδηποτε λυση;»

Από τα πυρά του, δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, τον οποίο κάλεσε να πει «αν τολμά τι γίνεται με την "ξεχασμενη"αποθηκη καπνου στην Αρραδιπου».

Ο Κρίς, θεωρείται για την ηγεσία του ΔΗΣΥ persona non grata (ανεπιθύμητος), όμως η τακτική που επέλεξαν να ακολουθήσουν είναι η πλήρης απαξίωση του…

Διαβάστε επίσης: Καζάνι που βράζει ο ΔΗΣΥ με Κρις Τριανταφυλλίδη – Δεν χώνεψαν ποτέ τα tweets του

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top