Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο γυμνός άντρας που έκανε «ντου» στο Ταχυδρομείο Λεμεσού

Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο γυμνός άντρας που έκανε «ντου» στο Ταχυδρομείο Λεμεσού

Έβαλε τα ρούχα του και στεκόταν έξω από το Κεντρικό Ταχυδρομείο προκαλώντας «πανικό» σε όσους τον είδαν!

Δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν κάποιος τους έκανε πλακά όσοι είχαν την «τύχη» να βρεθούν το πρωί της Τρίτης (05/07) στο ταχυδρομείο της Λεμεσού.

Ήταν γύρω στις 11 το πρωί όταν ο 41χρονος θεάθηκε στο Ταχυδρομείο και άρχισε να πετάει τα ρούχα που φορούσε. Μάλιστα, ο 41χρονος Κύπριος άρχισε να μιλάει μόνος του και να λέει ακαταλαβίστικα πράγματα.

Οι υπάλληλοι του Ταχυδρομείου ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία η όποια βρίσκεται στο διπλανό κτήριο. Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που πρόλαβαν να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες πριν ντυθεί.

Πέρασε τα σκαλιά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού ενώ δόθηκαν οδηγίες όπως μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας για παρακολούθηση αφού είναι γνωστός ως άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ