LIFESTYLE

Τον «τοίχο» του ΑΝΤ1 θα χτίσουν Λιάγκας, Ρέμος και Βανδή! Προσπαθούν να πείσουν και τον Μαζωνάκη!

Τον «τοίχο» του ΑΝΤ1 θα χτίσουν Λιάγκας, Ρέμος και Βανδή! Προσπαθούν να πείσουν και τον Μαζωνάκη!

Oι υπεύθυνοι του καναλιού έκριναν πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο μιας και αν το STAR βγάλει πρώτο το δικό του talent show o πολυδάπανος «Τοίχος» θα γκρεμιστεί πριν καλά – καλά χτιστεί...

Στο Μαρούσι θεωρώντας πως έχουν ήδη την μία από τις τέσσερις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας έβγαλαν ήδη στον «αέρα» το πρώτο τρέϊλερ του «Rising Star» του νέου talent show ισραηλινής προέλευσης όπου ένας «τοίχος» θα χωρίζει παίκτες και κριτές.

Γνωρίζοντας πως το STAR έχει πλέον στην κατοχή του το «The Voice» οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έκριναν πως δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο μιας και αν το STAR βγάλει πρώτο το δικό του talent show o πολυδάπανος «Τοίχος» θα γκρεμιστεί πριν καλά – καλά χτιστεί. Έτσι το «Rising Star» θα βγει στον αέρα με την έναρξη της νέας σεζόν.

Με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται και το αίτημα του Γιώργο Λιάγκα για παρουσία στην βραδινή ζώνη από το Φθινόπωρο και όπως όλα δείχνουν με αυτό τον τρόπο παραμένει και επικεφαλής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του καναλιού. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη συμφωνήσει για την συμμετοχή τους στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή που άλλωστε ανήκουν και στο δυναμικό της δισκογραφικής του ομίλου της Heaven και αυτή τη στιγμή οι προσπάθειες της διοίκησης επικεντρώνονται στο να πει το «ναι» ο Γιώργος Μαζωνάκης που αν και έχει δηλώσει παλαιότερα πως δεν θέλει να βρεθεί σε κριτική επιτροπή talent show ίσως τελικά αλλάξει γνώμη….

Στο κανάλι θεωρούν πως η εκκεντρικότητα του καλλιτέχνη θα δώσει πόντους στο νέο βραδινό πρόγραμμα και γι” αυτό γίνεται στον «Μαζω» έντονο pressing χωρίς ωστόσο ακόμη ο καλλιτέχνης να έχει δώσει απάντηση. Όσο για τις φήμες που ήθελαν στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top