ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συμμετοχή 10 ατόμων στο άγριο φονικό της Αγίας Νάπας – Οι τρεις που αναζητούνται

Συμμετοχή 10 ατόμων στο άγριο φονικό της Αγίας Νάπας – Οι τρεις που αναζητούνται

Μετά και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 32χρονου Πάμπου Ανδρέου και της 30χρονης Σωτηρίας Νεοφύτου σε σχέση με το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας, καθίσταται πλέον σαφές ότι ο αριθμός των ατόμων που φέρονται να είχαν εμπλοκή σ΄ αυτό, είναι τουλάχιστον διψήφιος.

Βάσει των όσων ανέφερε το στέλεχος του ΤΑΕ Αρχηγείου Λοΐζος Ιωνά στο πλαίσιο της διαδικασίας ανανέωσης του διατάγματος κράτησης των προαναφερθέντων, τουλάχιστον 10 άτομα έχουν εμπλοκή στη διάπραξη του φονικού.

Μέχρι τώρα για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κρατούνται έξι πρόσωπα. Ο 32χρονος Πάμπος Ανδρέου, η 30χρονη Σωτηρία Νεοφύτου, ο 39χρονος Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης», η 28χρονη Σοφία Γρηγορίου, ο 38χρονος Παναγιώτης Πένταυκας και ο 42χρονος Ντέγιαν Λόι. Καταζητείται επίσης ο Αλβανός Aleks Burelli, ο οποίος φέρεται να ήταν ο ένας εκ των εκτελεστών.

Από τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο (06/07) καταζητούνται τουλάχιστον ακόμη τρία πρόσωπα, τα οποία έχουν σχέση με το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει το μακελειό:

•    Αυτός που μετέφερε τον Πάμπο Ανδρέου στο αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από τη Λευκωσία και το οποίο χρησιμοποιήθηκε για μετάβαση και διαφυγή των δραστών από το The Stone Garden όπου σημειώθηκε το φονικό.

•    Αυτός που μαζί του μετέφεραν το αυτοκίνητο (που χρησιμοποιήθηκε για το φονικό) από τη Λευκωσία στην Αγία Νάπα.

•    Αυτός ο οποίος έκαψε το αυτοκίνητο 2-3 ώρες μετά το φονικό.

Με τους τρεις προαναφερθέντες ο αριθμός των… συμμετεχόντων –βάσει πάντα των μαρτυριών- γίνεται πλέον διψήφιος. Μιλάμε για 10 άτομα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top