Κάποιος μίλησε – Ψάχνουν το RPG με το οποίο αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Μαυρομιχάλη

Κάποιος μίλησε – Ψάχνουν το RPG με το οποίο αποπειράθηκαν να σκοτώσουν τον Μαυρομιχάλη

Φαίνεται πως οι έρευνες που διεξάγονται για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας και η συλλογή σχετικών πληροφοριών, είναι διαφωτιστικές και για άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Στην προκειμένη η πιο πάνω αναφορά γίνεται για τις έρευνες της Αστυνομίας στο φράγμα της Κλήρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απόπειρα κατά Μαυρομιχάλη: Το αυτοκίνητο που είχε βρεθεί καμένο λίγο πριν από το φράγμα της Κλήρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άκαρπες οι έρευνες για εντοπισμό του RPG στο φράγμα της Κλήρου - «Καμία σχέση με το άγριο φονικό»

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη» οι αστυνομικοί από το πρωί της Πέμπτης (07/07)  ψάχνουν να βρουν το φονικό RPG που χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας του Αλέξη Μαυρομιχάλη (γνωστός ως «Αλεξούι») στις 17 Φεβρουαρίου του 2015 στον Στρόβολο.

Θυμίζουμε πως τότε είχε αποβιώσει ο 28χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος, που εκτελούσε χρέη φρουρού του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.