ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία

Στο τροχαίο εμπλέκονται τέσσερα οχήματα, όταν λεωφορείο μετά από τρελή πορεία απέκοψε το κιγκλίδωμα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας «θερίζοντας» ότι βρήκε στο πέρασμά του

Λόγω σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη γύρω στις 1.50μ.μ. στον αυτοκινητόδρομο Τροόδους – Λευκωσίας, λίγο μετά τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, ο δρόμος έχει κλείσει. 

Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λευκωσία, από τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου, θα χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Τροόδους, ή θα κατευθύνονται προς το Μακάριο Στάδιο.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών που βρίσκονται στη σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία! Λεωφορείο «θέρισε» τρία αυτοκίνητα! Πληροφορίες για νεκρό​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.